SWS Het Wilgerijs Dronten

Nieuws

SWS Het Wilgerijs Dronten

Lees hier het laatste nieuws over SWS Het Wilgerijs

Nieuwsbrieven

SWS Het Wilgerijs DrontenHier kunt u de meest recente nieuwsbrieven vinden. Klik op de nieuwsbrief die u wilt lezen om deze te openen.

Nieuwsberichten

piraten-polonaise

Piraten-Presentatie

Na 2 weken lessen kunst en cultuur, rond het thema “wie ben ik en waar kom ik vandaan”, sloten we af met de openstelling van  het Wilgerijs museum. Geopend  met een polonaise over het plein, door “echte Piraten”, kon iedereen de hele school door om te zien wat er gemaakt en beleefd was. Op onze facebook pagina kan […]

supermarkt-kids

De supermarkt

De kleuters hebben gewerkt rond het thema de supermarkt. In de poppenhoek kan je al weken gezellig boodschappen doen. Natuurlijk moesten we ook even op “excursie” naar de winkel aan de overkant!  

dag-juf-sanne

Afscheid juf Sanne

In februari verhuisde onze juf Sanne uit groep 2A naar Terborg. Met een gezellige ochtend namen kinderen, ouders en het team afscheid van deze fijne collega. Gelukkig konden we  na de voorjaarsvakantie 2 nieuwe leerkrachten welkom heten. Juf Jennifer (di-vrijdag) en juf Lisa (op maandag) zijn vrolijk begonnen in Leerplein 2.  

SWS Het Wilgerijs Dronten

In the pocket!

Meester Erwin, juf Marit en juf Lisa zijn nu gecertificeerde Kanjers! #kanjertraining

SWS Het Wilgerijs Dronten

Proost!

De kinderen, ouders en het team van het Wilgerijs heffen het glas op een gezond 2019 tijdens de nieuwjaarsreceptie. Gelukkig nieuwjaar!

SWS Het Wilgerijs Dronten

Kerst

Het “vrijdagteam” stond op 14 december klaar in een “foute kerstoutfit”. Nu maar hopen dat er tijdens het Kerstdiner meer stijl aanwezig is….

SWS Het Wilgerijs Dronten

Sint op school

Op 5 december was de spanning goed te voelen…. Zou de goede Sint wel komen? En ja hoor, met 2 Pieten, strooigoed en cadeautjes! De hele ochtend feest in alle leerpleinen.

SWS Het Wilgerijs Dronten

Een dagje op het Wilgerijs

Door: Geurt Morren Voorzitter CvB at Ante, met talent vooruit! Vandaag heb ik mijn belofte aan juf Lisa ingelost. In een leuke klas met allerlei verschillende kinderen mocht ik starten met een groep 6,7 en 8. om half acht was ik op school en deed juf Karin de deur voor me open. Juf Kim hielp […]